Kapcsolat, Vélemények

logo2

Bíró Gabriella

Budapest, XIX. kerület, Wekerle

blog: www.ezerartsfoto.wordpress.com

e-mail: info@ezerartsfoto.hu

mobil: +36 30/635-0980

 

Ha lejjebb görgetsz, elolvashatod, hogy mit mondanak rólam, akik már jártak nálam.

Amennyiben véleményedet szeretnéd megosztani másokkal is, elküldheted részemre az alábbi űrlap kitöltésével. Köszönöm!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Véleményem a következő:

#1  Először is szeretném még egyszer megköszönni, hogy elkészítetted rólam ezt a fotósorozatot! Azt hiszem nem tudok elég hálás lenni neked. Nem csak azért, mert megörökítettél pocakkal, hanem ennél sokkal többről van szó. Biztosan feltűnt, hogy tele vagyok gátlásokkal, mosolyogni is azért volt nagyon nehéz, nem tartom szépnek a mosolyom. (sem) Te valami olyan csodát tettél a fotózáson (is), hogy el tudtam magam engedni így is, hogy csak egy darab lepel volt rajtam. Ez nagyon nagy szó, mert a barátnőm például már a fotózás előtt győzködött, hogy legyenek fehérneműs képek, de én hallani sem akartam róla! Nem is nagyon szoktam engedni, hogy fényképezzenek, mert sosem tetszem magamnak a képeken. De a te képeid… huh! Szóval nem győzöm gyönyörködni bennük (magamban) :) :) És szép (!!) vagyok rajtuk! Szóval nagyon köszönöm neked és ajánlani foglak lépten-nyomon!! Most jöttem csak rá, hogy a fotózáshoz nem csak a géphez és a fényképezéshez kell érteni, hanem az emberekhez is! Örülök, hogy megismertelek Téged! :)

Detti

#2  Eleinte kicsit aggódva mentem a babafotózásra a 6 hetes kislányommal, mert mindenki azt mondta, hogy a 6 napos az ideális kor. Ennek megfelelően Viki nagyon érdeklődött, picit sem aludt, így nem volt egyszerű fotózni Őt. A helyszín nagyon tetszett, többféle kellékből választhattam, mégis ami a legszimpatikusabb volt, az Gabi türelme, megértése és szeretetteljes hozzáállása. Összességében nagyon jó volt maga a fotózás is és a képekkel is nagyon elégedett vagyok.

Nóri

#3  Szeretném megköszönni a fényképeket, amiket rólam és a csajokról készítettél, de nem csak a képeket. Nélküled soha nem vettem volna rá magam sem pocakfotózásra, sem újszülött fotózásra, az tuti biztos. Akkor nem éltem volna át azt az érzést, amilyen örömmel eltölt nap mint nap a képeidet nézni a lakásban, és a szüleim lakásában, meg anyósomnál és a sógoroméknál, meg tesómnál, mindenhol vászonkép formájában a kis Rékáról. Köszönöm még egyszer és további sok sikert kívánok Neked!

Evelin

#4  Kislányom 1 éves szülinapján jártunk Gabinál, hogy megörökítse miként ismerkedik élete első tortájával. Nem bántuk meg, hogy erre a feladatra Gabit kértük fel, a képek gyönyörűek lettek. Köszönjük! :-) Kislányomat nem könnyű nevetésre bírni, de Gabi türelme és hozzáértése meghozta a sikert. Az egész fotózás nagyon jó hangulatban telt. Gabi közvetlen és figyel, hogy a baba is jól érezze magát. Ha valaki igényes fotózást szeretne, remek képekkel a végén, annak csakis Gabit ajánlom. Még találkozunk…

Judit

#5  Gabi érzékeny, kreatív és maximalista. Nem sajnálja az időt, hogy megtalálja a legjobb beállítást egy képhez. Türelmes, kedves és törődő a fotóalanyokkal, ösztönösen ráérez, kinek mi áll jól. Megvan benne a munka iránti alázat és elhatározás. Csak ajánlani tudom annak, aki igényes portréra, családi képekre vágyik.

Ila

#6  Barátságos légkör és fesztelen hangulat lengte be a fotózást, ami az elkészült képeken is látszik. Jól éreztük magunkat, pillanatok alatt eltelt a néhány óra. Gabi lelkes és elhivatott, számára nem szigorúan munka, hanem öröm is a babafotózás.

Kriszta