Újszülött fotózás

A tündéri kis ártatlan apróságok fotózása számomra különleges, szívemhez igazán közel álló élmény. Nincs két egyforma pici élet, minden arcocska, lábacska, egy-egy elkapott mosoly más és más. Érdemes ezeket a pillanatokat is örökkévalóvá tenni, nagyon hamar megnőnek a picikék!

Számomra az a legfontosabb, hogy mi alkalmazkodjunk a csöppséghez, ne zavarjuk meg a nyugalmát, és hogy a baba maximális biztonságban legyen. Ehhez rengeteg türelem és hozzáértés szükséges, melyet gyakorló kétgyermekes anyukaként feltétlenül biztosítani is tudok.

Leirashoz_Ujszulott

A legpinduribb babák fotózásához a legalkalmasabb időszak az első 10 nap, de maximum 2 hét, akkor még nem zavarja őket annyira a külvilág, az idegen hely, könnyebben mozgathatóak, bugyolálhatók, beállíthatóak, és nem utolsó sorban jóval többet és mélyebben alszanak.

A művészi képeken kívül itt is készülhetnek közös családi képek, illetve, ha már van nagyobb gyermeketek, akkor őt is hozzátok el!

A képeket leválogatás és alap utómunka után, nyers formában átküldöm, majd az általatok kiválasztott képeket szépen, igényesen végleges formára retusálom.

Kellékeimet a baba egészsége érdekében minden alkalommal kimosom, és az sem okoz gondot, ha a fotózás közben esetleg kis ’baleset’ éri őket. Emiatt ne aggódjatok! A kedvenc ruháitokat, tárgyaitokat hozzátok el nyugodtan a picinek és magatoknak is! Ha nálam voltatok kismama fotózáson is, akkor azokból a ruhadarabokból is hozzatok!

A fotózás nagyjából 3-4 órát vesz igénybe, hiszen mi alkalmazkodunk a picihez. Van idő etetésekre, pelenkázásra, ringatásra, bármire, amire a picinek szüksége van!

Sminkest és fodrászt ekkor is igényelhettek előzetesen nálam is.

Az újszülött fotózásról bővebben olvashatsz  ITT  a Blogon.